Guestlings Please Please


1993.07.18-2007.11.18

Pleasan kom till oss på hösten 1993, hon hade tre systrar. Jag glömmer aldrig hennes första träff med våra då unga beardisar, ett rejält gäng, får jag gå in i buren igen matte? Men en noffe hämtar sig snabbt.
Getingstucken blev stackaren två gånger så husse stannade hemma från arbetet en dag då han tyckte synd om henne.

Hon är en god representant för rasen, tyvärr gjorde väl jag inte det bästa för henne inne i utställningsringen. Bästa resultat var i Norge då hon fick cert av Martin Philips, kennel Jaeva, England.

En kull fick hon 1+2 där behöll vi en dotter som jag lyckades bättre med, hon blev svensk utställningschampion. Parade henne ett par gånger utan valpar, det blev utredning och troligen på grund av cystor på äggstockarna blev det inga fler.

Hon älskar sin husse, har i många år bara legat och tittat på honom med beundran i blick då han arbetar i trädgården, åkt med på gräsklipparen, ligger och sover på kudden. En händelse som är kul var då vi åkte båt till Smögen en vacker sommardag, husse stod i aktern och förtöjde jag stod i fören. Jag skall med tänkte Pleasan och gjorde ett skutt upp på bryggan men det räckte inte utan hon föll i vattnet. Ett plums hörde man och Mats hoppade i, han som aldrig badar. Där kom han simmande med Pleasan i famnen då vara båtkamrater kom och skulle lägga till, nu är han tokig tänkte de. Hon gillar alla barn, lite mindre mig då jag hitter på alla trista saker som trimning och dyliga andra saker. Hon börjar bli till åren märker man, vi är tacksamma för var dag.

18 november lämnade Pleasan oss nästan 14,5 år gammal.

Titta på Pleasans avkommor här.

Bilder på Pleasan

Meriter

1994 SKK Int Sandviken 1 junkl, 1 junkk, 2 skl, 2 BTKL
1994 Lier (Norsk Rasspecialklubb) 1 junkl, 1 junkk, 1 skl,CERT, 2 BTKL

 

INTUCH SUCH SV-90
Truffles Talkative Todd
INTUCH NORDUCH
Guestlings Catch A Star
NORDV-84 NUCH SUCH Nanfan Category
GBCH Bonnie Blue Braid Of Bothkennar
FINUCH SUCH
Teatime's Bumble-Bee
LP SUCH Malmängen Road-Racing
INTUCH NORDUCH Sandemars Wee Columbine
SUCH
Guestlings Gherkin
SUCH
Brenin Serenade Of Jaeva
Pottawotames Copper Lake Of Jaeva
GBCH Norben Christmas Cake Of Brenin
SUCH
Guestlings Guess Who
NTUCH NORDUCH Cracknor Canterbury
Guestlings Teatimetiddles

Tillbaka