Twice Black Hazel


1991.07.23-2009.02.12
HD ua

Hazel kom i sista kullen hos min syster pigg liten svarting,som har behållit sin färg hela tiden. Hazel kom in i vårt hus som en liten svart virvelvind. Tyvärr var jag dålig med att träna lydnad, hon skulle nog varit en kul hund, orädd och pigg.

Ställde henne som ung en del, men hon var den typen av beardis som tog lång tid på sig plus att svansen alltid stod piggt rakt upp. Mina försök att få henne lugn gjorde att hon oförtstående tittade på mig och saktade farten så i det blev inte många utställningar för hennes del i öppen klass. I veteranklassen tog vi igen det.Tror att det var första gången i Ronneby på en special som hon blev tvåa med ck och slog en massa fina tikar. Domaren Jenny Osborn, kennel Osmart, försökte bjuda henne på skinka senare, men skämmas fick jag då det är ngt hon vägrar att äta, muslim kanske?! Hennes syster Happy var likadan, hon stannade kvar hos Lisbeth.

Orädd och envis har Hazel alltid varit, ännu mer nu. Stora stockar sprang hon omkring med och vedträden plockade hon gärna med sig på promenaderna. Med ålderns rätt har Hazel blivit bekvämare, fast alla promenader är hon fortfarande med på. Det blir lite långsammare förståss. Alltid frisk förutom att vi fick ta livmodern vid drygt 11 år. Nu ser vi fram emot Hazels 16-års dag!!!

Hazel fick tre valpkullar, min syster behöll en tik i sista kullen, jag behöll i första kullen Synvillans Listiga Lisa på foder som fick en kull med vår bruna hane Caramac Chorister. Titta på några av Hazels avkommor här.

Bilder på Hazel

Meriter

1993 NBCK Halden 1 ökl, 4 skl
1998 SBC Ronneby 4 vetkk, CK
1999 SBC Hässleholm CK
2000 SKK Nat Göteborg 1 Vetkk, CK
2003 SBC Lindesberg 3 Vetkk, CK

 

SUCH NUCH
Chriscaro Cagney
GBCH
Potterdale Conclusion
Potterdale Anderson At Ramsgrove
GBCH Blumberg Hadriana Of Potterdale
GBCH
Chriscaro Chianti
GBCH Orora's Frank
Lincalder Wild Thyme At Chriscaro
Twice Black Eliza Twinkelstar's Even I Am Abrakadabra INTUCH NORDUCH Beagold Nikki Nort
NUCH Twinkelstar's Winter Memory
LP
Twice Sweet Penny
Hollyberry's Ambassador
LP Sassibells Dofs

Tillbaka